niedziela, 9 listopada 2014

Catrice-Berlin

Staram się robić więcej zdobień przy różnych technikach w tym z tasiemką.Nie wiem czy te tasiemki mają datę przydatności bo z pewnością moje je mają.Czemu?Do tego zdobienia użyłam czarnej i zaczęła mi puszczać kolor!A nawet nie była minuty na paznokciach.Więc jeśli zobaczycie gdzieś czarny ślad to dlatego.
Dodatkowo użyłam starych ale wciąż dobrych flejksów z My secret i topu matującego.

17 komentarzy:

  1. piękne zdobienia :-) czemu ja do ciebie dopiero teraz trafiłam ..., trzeba nadrobić zaległości :-)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Dziękuje za miłe słowa i zapraszam :D

      Usuń
  2. Coś pięknego. Bardzo podoba mi się mat na paznokciach

    OdpowiedzUsuń
  3. Moje tasiemki mają ponad 1,5 roku a nic takiego się z nimi nie dzieje... jeszcze :P
    Fajne zdobienie, jednak ja nie lubię kiedy widać goły paznokieć, pewnie dałabym jakiś mleczny kolor pod.

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Moje nawet nie mają kilku miesięcy i krwawią.

      Usuń
  4. Ciekawie, podoba mi się :) Ja z kolei nie lubię, gdy w tych tasiemkach nie mogę dokopać się początku ;)

    OdpowiedzUsuń
  5. Bardzo lubię ten typ mani, na pewno ląduje na mojej liście do spróbowania! Nie widać specjalnie śladów farbowania, ale to jakaś lipna tasiemka :( Całość wygląda bardzo fajnie!

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Też tak myślę że coś z nią nie tak.

      Usuń
    2. ale wydaje mi się, że może nie chodzi o termin ważności, bo wydaje mi się że one nie mają czegoś takiego. może to być kwestia folii z której jest zrobiona. a skąd ją masz?

      Usuń
  6. Coś jest z tym terminem ja wczoraj też szalałam z tasiemkami (dobrze że mam kilka :)) i przykleiłam tasiemkę pomalowałam czarnym lakierem odklejam tasiemkę a tam pod spodem fiolet iiii zmywanko P Twoje mani śliczne Karolinko - bardzo mi się podoba, takie delikatne i subtelne :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Dobrze że nie jestem sama z tym problemem :D

      Usuń
  7. bardzo fajny pomysł na mani :) mam te same flakesy i uwielbiam je :)

    OdpowiedzUsuń
  8. Pięknie wyszło, aż sama muszę spróbować tak połączyć :)

    OdpowiedzUsuń

Copyright © 2016 Orientalmeat , Blogger